Kedves Olvasóink!

Íme egy jó hely. Annak, aki szereti a könyveket, aki megőrül a jó történetekért, szeret izgulni egy-egy jó krimin, vagy aki kitartóan és rajongva szereti hosszú évek óta Harry Pottert vagy Jo Nesbøt. Ezt a blogot azért hoztuk létre, mert az elmúlt években azt tapasztaltuk, van igény az érdekességekre, kulisszatitkokra, a szerzőkről és a készülő újdonságokról megosztott információkra. Sőt, továbbmegyünk az, hogy van igény, nem fedi a teljes valóságot: úgy látjuk, egyenesen imádjátok. Mi pedig a lelkesedéseteket. 🙂

Hálásak vagyunk minden visszajelzésért, a sok-sok kedves Facebook kommentért, rendszeresen olvasgatunk titeket a közösségi oldalakon, az Instagramon és a Molyon, elképesztően aktívak és lelkesek vagytok, ami nekünk, a kiadónak hatalmas öröm. Komoly motiváció ahhoz, hogy továbbra is a legjobb könyveket hozzuk el nektek. Szóval, köszönet érte!

És hogy mit találtok majd itt? Mesélünk majd a kiadó háza táján történő eseményekről, hírt adunk majd a dedikálásokról, kiadói tervekről és persze lesz pár meglepetés is, amit itt szeretnénk veletek majd megosztani.

Kövessetek minket, keressetek minket, mi pedig hozzuk a jobbnál-jobb könyveket és tartalmakat!

Advertisements