Azonkívül, hogy elég menő könyvekkel készülünk a könyvhétre, mindenféle akcióra és ajándékra is számíthattok. Szóval nem akarunk erőszakoskodni (dehogynem), de érdemes lesz kilátogatni hozzánk a Vörösmarty térre, a 70–71-es standhoz.

Egyrészt ugye ott az alapkedvezményünk, ami 20%.

Aztán lesz újra az árkedvezményes akciónk, azaz lesz egy halom könyv, amiből ha kettőt választotok, egy ezresért a tiétek.

Szombaton és vasárnap pedig Legendás állatok és megfigyelésük-napokat tartunk, viszünk ki egy csomó fantasztikus ajándékot, amit a Rowling-, a Harry Potter- és a Legendás állatok és megfigyelésük-rajongók imádni fognak. Nézzük csak:

Az első 40 vásárló, 

  • aki vesz egy Legendás állatok és megfigyelésük filmforgatókönyvet, mellé pedig legalább 1 db normál, 20% kedvezményes árú könyvet az Animus Kiadó vagy a Central Könyvek választékából (testvérkiadók, így közös standon leszünk), az alábbi ajándékok közül választhat: Legendás állatos esernyő (esőre színváltós betűkkel) vagy Legendás állatos bögre (a forró italtól jelenik meg rajta a minta) vagy Legendás állatos póló, és vannak szépséges vászontáskáink is, ugyancsak Fantastic Beasts dizájnnal. (Az 1000 Ft-os könyveket kizártuk az akcióból.)

Tehát két könyv + nagy ajándék. Akinek megvan már a Legendás, gondoljon az ismerősökre, rokonokra, barátokra és a különböző szülinapokra és egyéb ünnepekre. Vagy gondoljon bármire és bárkire.

Az első 80 vásárló,

  • aki megveszi a Legendás állatok és megfigyelésük forgatókönyvet, sok-sok jópofa ajándékból választhat, melyek természetesen mind Fantastic Beasts-apróságok, mint a notesz vagy a kulcstartó, a bőröndcímke vagy a népszerű könyvjelzők.

Tehát 1 Legendás filmforgatókönyv + 1 ajándék.

Figyelem, a Legendás-ajándékok csakis a szombat és a vasárnapi vásárlásokra érvényesek. Ennek az az oka, hogy nem szeretnénk rontani azoknak az esélyét, akik hétköznap a munka és egyéb elfoglaltságok miatt nem tudnak kijönni hozzánk. Egyenlő esélyeket mindenkinek! Vagy valami ilyesmi…

Szóval várunk titeket nagy szeretettel az Animus Kiadó és a Central Könyvek standjánál, június 8. és 12. között!

 

 

 

 

Advertisements